Gravid part 3 - step by step

Hverdags tanker

Vi har allerede ramt midtugen og nu er der gået lige så mange dage, siden vi forlod sidste weekend, som der er til den nye. Det er onsdag, vippedag, som er et nyt ord jeg er blevet præsenteret for, og jeg kan godt lide vippedag. Egentlig synes jeg ikke at onsdag er så meget en “pæn” dag (lyder det underligt?), den er sådan lidt brun og kedelig, hvor f.eks. torsdag er mere blå og indbydende :D. Til gengæld har onsdag været flot i dag, i forhold til vejrforhold – åh hvor jeg elsker sol og solbrille-dage.

Nå, men vi nærmer os weekend med langsomme skridt og når vi helt kommer dertil, så betyder det mere tid med min søn og mand og at der er tid til at stå op og kredse om morgenmaden og rende rundt i nattøj det meste af formiddagen.

Og udover hvilke farver dagene i løbet af ugen har, så har jeg også tænkt på:

MarMar Lagersalg // Jeg er vild med at der kommer MarMar lagersalg og så lige samme dag som der kommer penge på kontoen – uha, det kan godt ske at blive dyrt.

April i London // Vi nærmer os april og jeg glæder mig SÅ meget til, at Henrik og jeg skal på mand og kone tur, til London i påsken, mens Luca mormor&morfar-hygger i nogle dage.
Vi har ikke holdt ferie, siden vi havde 3 ugers sommerferie, tilbage i juli og august – så det er enormt tiltrængt. Det bliver SÅ skønt og selvom meningen var pub crawl og massere af øl og lange nætter, da vi bestilte rejsen, så er planen blevet ændret i takt med at der er baby på vej, så nu skal vi være mere kulturelle og shoppe. Mm, jeg glæder mig til at bo på hotel og at kysse på min mand i nye omgivelser.

Mormor mad // Vi spiser aldrig sådan rigtig gammeldags mad og vi dyrker ikke mormors opskrifter særlig meget – men på sådan en brun onsdag, så stod den på Danmarks nationalret og det blev ganske godt. Persillesovs er i min verden toppen – men nu har vi også fået dækket vores gammeldags-mad-lyst, for en tid.
img_0080

Dårlig TV #2 // Jeg nævnte det også i sidste uge, men vi mangler stadigvæk håbløst en ny serie. Bloodline og The Wire har fået en chance, og vi har ikke givet op endnu – men vi er ikke kommet sådan rigtig rigtig i gang og er derfor ikke 100p hooked endnu.

Børnefødselsdag // Bananlagkage med kagecreme og massere af flødeskum er tung og yderst undervurderet. Jeg sagde derfor ikke nej til et stykke, da det blev tilbudt BÅDE lørdag OG søndag 🙂
img_0081

Rigtig god vippedags onsdag aften, x Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 3 - step by step