Night Terror // En ubehagelig skabning

Weekend og påskeugen

Der har været lidt stille herinde de seneste par dage, simpelthen pga. sygdom. Ikke alvorligt, bare syg. Så de sidste par dage, har jeg været nedlagt i sengen og haft rigtig ondt af mig selv, mens drengene har hygget og bygget togbane. Jeg har dog ikke været alene og helt uden nytte, for katten har nydt at ligge i dynerne og putte og bebs i maven har sparket og været livlig, hvilket jo er meget hyggeligt.

img_0296

Weekenden gik med afslapning, morgenhygge og mindste manden var til fodbold, helt stolt i sine nye støvler. Efter en time til halvanden med tonsen efter en bold, var han træt og ville hellere sidde og spise madpakke på sidelinjen, end og være med den sidste halve time, hvilket der 100% er plads til. Der er også en sandkasse, hvis de mindste synes det er sjovere end at spille bold en dag. Så nu ved vi hvad vi skal hver søndag det næste lange stykke tid :).

img_0295
img_0297

Jeg eeelsker hyggelige morgenstunder i weekenden. Peanutbutter-time og gækkebrev.

Jeg eeelsker hyggelige morgenstunder i weekenden. Peanutbutter-time og gækkebrev.

Lysten til jordbær meldte også sin ankomst i weekenden, sammen med bland-selv-slik, så det har jeg forkælet mig selv og baby med ;)

Lysten til jordbær meldte også sin ankomst i weekenden, sammen med bland-selv-slik, så det har jeg forkælet mig selv og baby med 😉

Vi har slet ikke påskeferie endnu, først fra i morgen, hvor mine forældre kommer og indtager lejligheden. Henrik og jeg drager nemlig mod London på torsdag, en forlænget weekend alene som mand og kone, mens mormor, morfar og Luca nyder påskehelligdagene herhjemme. Jeg vil derfor rigtig gerne helt ovenpå hurtigst muligt, så jeg ikke skal gå og skrante i Londons gader, hele påsken.

Vi har så småt lagt en plan for hvordan dagene skal foregår og uden at være specielt kendt i London, jeg har nemlig kun været der en enkelt gang før, så har jeg læst, at London i påsken skulle være rigtig hyggeligt. Ih, jeg glæder mig !

Nu skal vi bare have pakket sådan, at der også er plads til en masse shopping-fund i bagagen på vej hjem 🙂

Rigtig god påske,
Xx Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night Terror // En ubehagelig skabning