Gravid part 6 - step by step

Weekend // Klargøring til ferie

Aaaah, weekend – det har jeg, i denne uge, glædet mig til siden i mandags. Denne uge har stået i træthedens tegn og været præget af en lidt kort lunte, måske pga. nogle vildfarende hormoner, hvem ved, de findes jo – og så blandet med en god gang træthed. Henrik har været rimelig overbærende.
Lørdag til søndag skal Luca være hos sin far, så planen er, at få slappet af på sofaen, med en røvfuld Netflix, slik og sodavand.

Vi drager jo lige om lidt, en uge til Frankrig, så weekenden skal også bruges på, at få ordnet nogle ting inden ferien kan starte og nydes. Solcremen skal købes, sammen med lidt mere sommertøj til Luca. Det har der jo ikke rigtig være grund til at købe før, med det vejr vi har herhjemme, som her i maj måned, stadigvæk ikke har nærmet sig hverken forår eller sommer.

Sidst men ikke mindst, har jeg et ønske om, at få ryddet op i alle vores skuffer og skabe, så vi kan danne os et overblik over pladsen i lejligheden. Alt det babyudstyr vi har køb, skal jo sjovt nok tages i brug om nogle måneder og skal også have en plads.
Og så er den weekend ligesom i gang 🙂

Jeg ved godt, at det er total tarveligt – men se lige hvad der venter os i næste uge. Den kommer til at stå på mindre vin, for mit vedkomne, men stadigvæk en masse god mad og tiltrængt ferieafslapning.

img_1423
img_1422
img_1425

God weekend, Xx Camilla

Ugens lidt hyggelige, sjove og måske betænkningsværdige læsestof og inspiration fra web-skattekisten – lige til weekenden:

Amning // Gode ammeråd til ens partner.

“Hej, vil du med til min fødsel”? // Jeg er ikke helt enig i dette skriv – men det er alligevel fantastisk læsning.

App til børn // Jeg er begyndt at klargøre IPad’en til flyveturen på onsdag, så Luca er fuldt underholdt på turen. Min Bio er fantastisk og duer offline. En sikker vinder. App Store & Google Play.

London // Hvorfor havde jeg ikke læst om det sted – INDEN vi tog til London :O. Jeg er egentlig ikke vild med lyserød – men det her, det er sejt.

Strikke-kreativ // Besøg Knitting for Olive, hvis du mangler inspiration og opskrifter til lækre strikkemodeller eller mangler du lækkert garn. Knitting for Olive har også en lækker instagram profil, som er et følg værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 6 - step by step