Weekend // Klargøring til ferie

FERIE // Hos svigerfamilien i Frankrig

Vi har ikke holdt ferie siden sommerferien sidste år – udover helligdagene omkring jul, men de tæller ikke som ferie, i min verden. Nå jo, og så lige en forlænget weekend i London, men det er så også det. Nedtællingen til denne ferie, har derfor været i gang længe – og nu er det i morgen, I MORGEN !
Jeg glæder mig så meget, at jeg sådan helt kan fremkalde følelsen af ikke at kunne være i mig selv, af bare spændning. Åh hvor føler jeg virkelig, at det er helt vildt tiltrængt. En uge, i Frankrig med de to mennesker jeg holder allermest af, hos mine søde svigerforældre og forhåbentlig en stor mængde solstråler. Luca glæder sig bare til at flyve 🙂 og jeg glæder mig til at se hans rektion.

Vi skal lige forbi Bodil, vores jordemoder, i morgentidlig hvor vi har en tid. Henrik har fri, så han ordner alt det praktiske, jeg skal arbejde – OG SÅ rejser vi. YAY.

I sommer var vi også i Sydfrankrig, så her kan i se hvad der venter os (eneste minus er at, jeg må lade vinen gå til de andre), men ellers er der ikke noget at sætte en finger på overhovedet.

img_1460
img_1462
img_1463
img_1461
img_1464
img_1465

På fredag har Henrik og jeg været gift i et halvt år, hvilket jo er ingenting, når vi skal leve resten af vores dage sammen – men det føles alligevel stort :). Mest fordi det føles så rigtigt og også voksent, sådan at have været mand og kone i 6 måneder. Jeg kalder ham ikke kæreste mere, jeg har vænnet mig til mand, og selvom det lød underligt, når det kom ud af min mund, i starten, så kan han ikke været andet nu, end min mand.

Når vi kommer hjem fra Frankrig, så har jeg 35 arbejdsdage tilbage og så starter min barsel. Det betyder at vi er endnu tættere på, at vi bliver beriget med en lillesøster, og vi glæder os. Men først ferie for 3…

Xx Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend // Klargøring til ferie