Mors dag - sig det med kugler

Fremtidsdrømme

Der har været lidt stille her på domænet, siden vi tog afsted til Frankrig. Men vi er altså kommet hjem igen, efter en skøn skøn tur.

Nå, men stilheden bunder i, at familien fylder meget pt, i forhold til kvalitetstid med Luca og klargørelse til baby, forventning og ikke mindst spænding – og i den forbindelse er fremtidstankerne også begyndt at blomstre lidt igen… åbenbart.
Jeg troede faktisk, at vi havde besluttet os for, at blive i lejligheden, i hvert fald de næste par år. Og takke ja, hvis vi fik tilbudt en 4 værelses lejlighed i foreningen – men min kære mand virker ikke helt ligeså hooked på lejlighedsideen, som jeg. I hvert fald ikke, hvis man ser på hans feed på Facebook og nettet, ud fra de ting han søger rundt på. Faktisk tror jeg ikke, at der er et hus til salg på Amager, som Henrik ikke har kigget på eller har styr på hvor ligger og hvad prisen er :).

Men med de absurd høje priser husene har på Amager, så bliver jeg halvnærig og begynder dermed at tænke i andre baner – som f.eks. at blive i vores dejlige lejlighed, med vores lige så dejlige altan. For specielt min drøm, om sådan et tætbebygget by- eller rækkehus i en sød farve og med bondevinduer, som her, hvor man kan find dem hos Klarvinduer og roser der vokser idyllisk op af murværket, kan jeg i hvert fald godt skyde en lang og fed pil efter, hvis vi skal ramme noget i nærheden af hvad vores budget kan klare og samtidig blive på Amager.

9a8cb61ff92e47488ef3de4af699ff34

Det skal siges at Henrik er heller ikke interesseret i, at ofre alt, for at få et hus. Ferie og frihed i weekenderne, er noget af det vi sætter allerhøjest i vores budget. Derudover ved han også godt at havearbejdet kommer til at ligge tungest på hans skuldre, da det er noget af det jeg afskyr allermest. Men husdrømmen er ikke død endnu – selvom jeg er mest fortaler for at blive her, i hvert fald lidt endnu. Det virker så voksent at købe hus 🙂

Xx Camilla

Indlægget indeholder reklamelinks fra Klarvinduer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag - sig det med kugler