Barsel og den første tid

Hverdagens små ting

Efter min sygemelding forrige fredag, som jeg gik mere i dybden med her, går tingene rimelig langsomt herhjemme. Det meste foregår i hjemmet og det der fylder mest er, at få nydt den sidste alene tid med Luca, inden lillesøster melder sin ankomst.

Derudover er jeg lidt misundelig på alle de ferieglade mennesker der enten er draget afsted på sommerferie eller er lige på vej til det. Jeg kan næsten mærke følelsen i kroppen, af at glæde sig SÅ meget, selvom vi selvsagt ikke har nogle ferieplaner overhovedet. Sidste år tog vi på kørerferie, først en uge i Italien, så en uge i Frankrig og sidst men ikke mindst, slog vi en sløjfe forbi Disneyland i Paris på vej hjem og det var seriøst den BEDSTE ferie (ever!) :). Dét, at man har glædet sig så meget til noget, så længe og næsten ikke kan være i sig selv af ferieforventning, det er en fantastisk følelse.

Feriefølelse har vi ikke så meget af i år. Lige nu glæder vi os bare til, at møde vores lille pige og alt efter hvad hun så er for en lille størrelse, så må vi se hvad det bliver til af ferie engang til september. Uanset hvad, skal Luca i hvert fald have nogle uger eller 3, uden han skal i børnehave.

Nå, men selvom den seneste uge mest er gået med afslapning, vendespil, film på sofaen og tømning af vasketøjskurven, fordi det primært er det eneste min krop tillader, så har vi da lavet lidt andet også.

img_2268
Vi har nydt stilheden om morgenen og muligheden for, at kræse lidt mere om morgenmaden. Ikke fordi Luca har de store krav, da havregrød med frugt og rosiner er favoritten.
Det har været skønt at sove til vi vågner, eller Luca gør, og så bare morgenhygge, inden jeg har afleveret ham i børnehaven.

img_2271
Jeg har fået en trofast puttemakker. Når jeg kommer ind af døren efter at have afleveret Luca, så står hun klar i døren ind til soveværelset, for så ved hun, at jeg er nødt til lige at ligge mig lidt. Det er fandme hyggeligt – når det nu alligevel ikke kan være anderledes.

img_2264
Kender i madbloggen “Valdemarsro”? – jeg gør nu og det er næsten farligt. Jeg er altså ikke en køkkentype, men med de opskrifter der er at finde på Ann-Christines blog, så får jeg helt lyst til at lave mad og bage. Den er i hvert fald værd at besøge, hvis man som os, tit mangler inspiration. Opskriften på One Pot Pasta kan varmt anbefales. Retten blev virkelig lavet og spist med velbehag, af alle ved bordet. Super nemt og virkelig lækkert.

img_2267
Jeg har fået mig en ny bedste ven – min nye hør morgenkåbe fra H&M. Den strammer ikke, er blød og lækker og bare virkelig behagelig.

img_2269
Efter nogle dage med en vild trang til jordbærkage, så….

img_2270
Vi er så småt begyndt at bygge rede, til når lillesøster kommer. Det er så hyggeligt at have hendes vugge hængende i soveværelset (og nej, jeg er ikke overtroisk). Har taget mig selv i flere gange, lige at få den til at hoppe lidt eller starte uroen. Jeg glæder mig så meget til, at hun ligger i den. I denne uge har jeg planer om, så småt at få styr på puslepladsen – alt hendes tøj er alligevel vasket og den nye lampe vi har bestilt, til at hænge på væggen bag puslebordet, ligger og venter på at blive afhentet, så det må blive næste projekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel og den første tid