Samsovning er ikke forbudt hjemme hos os

Babyshopping // Pusleplads

img_2331

Sidst jeg skrev om babyshopping, var det Voksiposen der var i fokus – og den ligger stadigvæk klar og venter på at blive taget i brug. Dog har vi valgt alligevel at investere i en lift, til de første par måneder. Mest af alt for bedre at kunne regulere varmen i form af dyne og tæpper, hvis nu sommeren pludselig skulle ske at ankomme, sammen med baby. Voksiposen bliver dog optimal og en gave at have, når vinteren begynder at melde sin ankomst.

Nu er det så puslepladsen vi er kommet til – og vi har valgt at investere i en Leander Matty puslepude, som skulle være helt fantastisk. Den er formstøbt og er derfor behagelig at ligge på – derudover er den vandafvisende og let at rengøre. Den har kanter, som er en sikkerhed når baby begynder at trille og så er den skridsikker, så den står fast på vores IKEA kommode. Jeg glæder mig til at afprøve den og se om den lever op til forventningerne. For at skrue lidt op for hyggen, har jeg købt en lille kurv til bleer og legetøj – og ellers ligger resten til pleje og hendes tøj i skufferne i kommoden – og de er allerede godt fyldt op.

img_2359

Puslebordet er placeret i vores soveværelse og det er bl.a. grunden til, at vi ikke har købt et decideret puslebord, da vi ikke har så meget plads at gøre godt med. Jeg kan ikke tåle, hvis der bliver for pres med pladsen og man ikke kan gå rundt, uden at støde ind i ting og derfor har vi i stedet benyttet os af Leanderpuden, som kan ligge på kommoden vi allerede havde i rummet.

Lampen er til lidt hyggebelysning, men også til bleskift om natten, så vi ikke skal have gang i den store belysning i loftet, som vækker alle.

img_2357

img_2358

img_2362

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning er ikke forbudt hjemme hos os