Gravid part 8 - step by step

2018 – velkommen !

img_0001
Kære 2017 – du har været et godt år. Min store største kærlighed fik en partner in crime og kan nu kalde sig storebror. Min mindste største kærlighed kom til verden i august og lage låg på alt andet end tilvænning til at være en familie på 4 i stedet for 3. Bloggen her har været på pause og babyboblen er blevet nydt for fuld skrue.

2018, velkommen. Vi håber du kommer til at byde på køb af hus og en baby der fortsat sover om natten. Ikke for at tale om en forhåbentlig god vuggestuestart og en god sommer med mere end 5 dage med sol. Her er der i hvert fald virkelig gode muligheder for forbedringer i forhold til 2017.

Ellers vil jeg bare sige tak.
Tak for den skønne mand jeg elsker og som gengælder min kærlighed hver dag. Tak for, at han også elsker min store største kærlighed. Tak for det skønne lille menneske vi har skabt sammen og er blevet beriget med i år. Alt i alt kan jeg ikke bande over andet end migræne, der til tider driller, for ellers er der kun lykke at mærke i maven og hjertet.

Godt nytår, kh. Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 8 - step by step