! Well hello,

Farvel februar

Glædelig første forårsdag.

Jeg synes lige vi har holdt juleaften og nu er det marts. I sidste uge var alt dækket af sne i to dage og nu er det forår. Vinterjakkerne bliver hængende lidt endnu, for kulden er ikke forsvundet sammen med februar, men.. Vi går, efter min smag, bedre og lysere tider i møde og det kan jeg rigtig godt lide.

Tanken om at det snart er endnu lysere om morgenen, når vækkeuret ringer og solen er ved at stå op over Knippelsbro, når jeg til den tid, forhåbentlig cykler på arbejde. Selverkendelse, bussen har de seneste par måneder været mere indbydende end jernhesten, så min cykel har holdt en lille ufrivillig vinterpause.

Februar har været kort, men har føles lige så lang som alle andre måneder.
Det har til gengæld været en måned, hvor vi blev præsenteret for den nyhed, at det er en lille pige vi venter os til august. Jeg har derfor brugt lidt af februar til, at bekæmpe min frygt for lyserød – men det kræver et par måneder mere.
Vi har også holdt fødselsdag for min dejlige mand, som blev ældre – hvilket vi gjorde helt tradionelt med sang og gaver på sengen og god aftensmad kl. 21, efter en lang dag med både arbejde og skole. Mere blev det ikke til for ham i år.

img_0054
img_0053
Vi gik også en lang tur omkring søerne, mødte en svane og nød kaffe i solens skær.

img_0055
I uge 7 holdte vi ikke vinterferie, ligesom så mange andre og heller ikke i uge 8 – til gengæld var vi i LEGOworld i Bella Centeret, sammen med en helt masse andre. Det var en dyr fornøjelse, men et hit for yngste manden, hvilket var formålet og dermed en succes. Jeg anede ikke at der fandtes så mange LEGO-nørder, i alle aldrer, men det gør der altså, tydeligvis.

img_0048
img_0049
Weekenden efter hyggede Luca sig med sin far – så der tog manden og jeg på Mad og Kaffe, på Amagerbro, og spiste en fantastisk lækker brunch og drak en skøn juice. Helt og aldeles anbefalingsværdigt.

img_0050
Sidst men ikke mindst har vi fejret fastelavn af flere omgange – slået katten af tønden og fået indsamlet et helt hav af slik, i stedet for hverken at blive kattekonge- eller dronning. Og her på Amager går børnene åbenbart ikke fra dør til dør mere og synger, så vi har “desværre” måtte spise alt slikken selv.

Nu starter en dugfrisk måned, med fuglekvidder og forhåbentlig flere lyse dage hvor solbrillerne skal tages i brug.
Jeg glæder mig – god marts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

! Well hello,