! Well hello,

! Well hello,

Kære læser,

Jeg er en 28 årig kvinde fra Jylland, frivilligt fastsat i København på 7. år, gift på 1. år, drenge-mor på 3. år og kommende pige-mor. Jeg har blogget før, i flere omgange og i stedet for at stå inden for det jeg synes er spændende, har jeg blogget om det jeg tænkte folk gerne ville læse. Det resulterede let i emner der var svære at bevare interessen for, for det første, men min passion brændte ud og ikke igennem og lysten blev heller ej bibeholdt. Så nu (!) vil jeg hellere definere det som at jeg er en selviscenesat mommyblogger, så skrivelysten kan komme til sin ret og tankerne komme ud.

Min interesse er nemlig at være mor, andre mødre og selve mor universet på godt og ondt – min familie og de konflikter og emner man støder på som en lille kærligheds-klan. Morblokken er min skriveblok, mit uformelle univers – for jeg er ikke ekspert i at være mor, tvært i mod. Jeg ér mor, hustru og kvinde – på min måde mor, hustru og kvinde, men ikke ekspert og belærer ingen med mine holdninger, for det er jo bare mine meninger. Jeg deler bare og så må man meget gerne læse med og være enig eller uenig – kommentere og debattere. Her vil der være plads til debatter, tanker, børn, billeder og alt fra vigtigheder til ligegyldigheder

Velkommen, Xx Camilla

mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

! Well hello,