Gravid part 1 – step by step

Mit vinter-kit

img_0782

Instagram i sidste uge, delte jeg et billede af de produkter, som jeg forkæler mig selv og min krop med og har gjort det meste af vinteren.

Jeg bliver altid ekstra ramt af tør hud i kulden – specielt læber, hænder og arme. Det resultere i kløe og sandpapirsfølelse og det er jo ikke rart for nogen, hverken at have eller at røre ved.

– Derfor, så bruger jeg håndcreme fra Rudolph Care. En ting er at den er super god, effektiv og dufter dejlig ren, men den fedter heller ikke særlig længe, så man skal ikke sidde i et kvarter uden at kunne røre ved noget.

– Siden min mave er begyndt at vokse og tage form, smører jeg den ind i et godt lag kokosolie, hver anden aften og dufter som en lille kokostop, bare uden chokoladen, når jeg smutter under dynen :). Selvfølgelig vil jeg gerne undgå så mange strækmærker som muligt, men ved også godt at det er nonsens og at det ikke er det det kommer an på. Jeg vil bare gerne hjælpe huden lidt på vej, i en tid, hvor den virkelig er belastet og derfor gøre den lidt mere smooth, og det hjælper kokosolie fra Urtekram så mig og min mave med. Derudover bruger jeg en fed creme, Body Butter fra Levevis, til hele kroppen, men specielt på mine arme, som er ekstra ramt af kulde-tørhed og her får maven også et godt lag.

– Læberne hjælper jeg og fugter med, den klassiske mentholatum. Hvis jeg er snottet, som jeg også har været her under graviditeten, uden at måtte bruge næsespray, så får næsen også lige et lille lag. Den virker altid for mig, så hvorfor skifte til noget mere fancy :).

– I badet bruger jeg også Rudolph Care.
Både deres body soap og også den lækre cleansing foam til at rense min hud med, men det er mest af alt fordi jeg synes det er effektivt, lækkert og dufter skønt, så de produkter tilhører mit helårs-kit.

– Sidst men ikke mindst bruger jeg en anti aging ansigts creme fra Clinique og øjencreme med samme effekt fra Origins – det er der ingen særlig grund til, udover at jeg fik det billigt på et lagerudsalg.

Xx Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 1 – step by step