Weekend // Besøg "hjemmefra"

Solskinsdag og nye forårssko

img_0066

På trods af, at vi ikke er på forårstemperatur endnu, så har dagen i dag været f a n t a s t i s k ! Vejrmæssigt, her hvor jeg befinder mig, har der været helt blå himmel og sol heele dagen.
Som jeg pibbede om i tidligere indlæg, skulle min mor og jeg, for første gang i over 3 år, ud og spise brunch i dag, alene, uden mand og uden barn. Min mor har ikke oplevet en brunch på Mad & Kaffe, så det skulle vi i dag. Der var selvfølgelig den sædvanlige store interesse for et bord og dermed en kø, så vi slog ventetiden ihjel med en kaffe i solen.

Vi gav den fuld gas med 7 ting, hver vel og mærke, fra menukortet og juice og the – og det var vanvittig lækkert, alt sammen, som altid. Så vi trillede nærmest ud derfra, glade og yderst tilfredse. Det var brand hyggeligt og tiltrængt også.

img_0067
img_0070
img_0069
img_0068

Vi blev hentet af Luca og Henrik, der havde spist is og været på legeplads, alt i mens vi havde forspist os.
Jeg har i noget tid synes, at jeg manglede nye sneakers til årets forår og sommer – og nu af alle dage var da den perfekte dag, til at købe nye, når nu solen stod så flot på en skyfri himmel. Og det blev denne klassiker :), som var på tilbud – win.

img_0071

Nu står den på bland selv slik og sofahygge, resten af aftenen – inden min mor drager hjem mod Jylland i morgen. X

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend // Besøg "hjemmefra"