Web-Skattekisten

Weekend // Besøg “hjemmefra”

København er jo mit hjem, eller det er det blevet med tiden. På nuværende tidspunkt, har det været det i 7 år, hvilket også betyder at efterhånden føles Jylland ikke som ”hjem” mere, trods at det er der jeg er født og vokset op. Hvis nu jeg vidste, at jeg skulle tilbage, som meningen var de første år, havde det nok været anderledes – men den tanke og plan er blevet sluppet for mange år siden. Min kære mand er fra København, Luca er født og opvokset her og hans far bor her ligeså, så det ville bare være forkert at skulle tilbage, trods at jeg tit savner at være tæt på mine forældre.

Jeg bliver aldrig københavner, jeg er jyde – jeg er fra Jylland, men mit hjem er København, det er her jeg føler mig hjemme. Luca er københavner, biologisk halv jyde, men københavner. Han har selvfølgelig dialekt som en der bor og er vokset op i København. Jeg lader mig også påvirke af dialekten, ikke bevidst, men 7 år har sat sine spor. Dog er der visse ord og sætninger der beviser, at jeg er fra Jylland og det forsvinder forhåbentlig aldrig.

Vi tager derfor til Jylland og besøger min familie, men når vi skal hjem, er det København der menes. Det er sådan det føles mest rigtigt. Og i denne weekend, faktisk allerede fra i går og resten af weekenden, har vi besøg fra Jylland, nemlig af min søde mor og det har vi glædet os til.

Weekenden skal derfor gå med hygge og god mad. Min mor og jeg skal ud og spise brunch, bare os to – hvilket jeg ikke tror vi har gjort siden Luca kom til verden, så det bliver skønt. Luca skal forkæles og nyde tiden med mormor og omvendt. Ellers har vi ingen faste planer, hvilket bare er dejligt.

img_0058

img_0057

På mandag kommer svigermekanikken hjem fra Frankrig i en uge, hvor de til dagligt er bosat, så det er så skønt med massere af familiehygge den kommende uge. Jeg har også lidt ”gaver” til min svigermor i form af garn og strikkeopskrifter, til lidt lækkert tøj, til det kommende vidunder – håber hun bliver glad, altså min svigermor :), for jeg er helt vild med at hun har den evne, når nu jeg ikke selv har/kan/gider.

God weekend, x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Web-Skattekisten