Babyshopping // Voksipose

Weekend // Nyopstartet pladesamling

my-vintage-vinyl-record-player-1170x5002x
Foto her

Som jeg skrev om i tidligere indlæg, har vi investeret i en pladespiller – yay ! Det har jeg ævlet om lææænge. Derfor, så er planen, at vi skal på pladejagt i weekenden, så vi kan få startet en samling. Altanprojektet er blevet udskudt – det blev pt afløst af en ny hobby :). Jeg har derfor undersøgt, hvor man kan købe plader i København og det er jo også en fin anledning, til at tage på loppemarked. Det burde jo ikke være usandsynligt, at finde et par gamle plader sådan et sted.

I morgen skal vi have friskpresset juice og god morgenmad, bare fordi, at det har jeg glædet mig til hele ugen. Om aftenen eller senere på eftermiddagen, er vi blevet inviteret på mad hos min mands bror og svigerinde – og ellers er der fri leg. Søndag står på fodbold – og denne gang indtager jeg sidelinjen med madpakken, mens Henrik tonser rundt med Luca på banen (det var mig sidste søndag…. det var kønt).

Lidt sol ville derfor være kærkommen, i forhold til de planer vi har. Min vinterjakke kan heller ikke lukkes mere, uden at den sprækker i røven, hvis jeg sætter mig ned – derfor ville et sæsonskift blive taget kærligt i mod.

Rigtig dejlig weekend <3
Xx Camilla

Jeg skrev tidligere på ugen, at web-skattekisten er rykket ind i mine weekendindlæg – så det kommer lige her.
Ugens lidt hyggelige, sjove og måske betænkningsværdige læsestof og inspiration fra web-skattekisten – lige til weekenden:

En rigtig spændende artikel, om tæt nærkontakt til vores babyer, efter deres ankomst til denne verden og hvor vigtigt det er. Faktisk mener man, at det ikke kun er godt, men helt essentielt for alle babyer. Et behov, ligesom sult og tørst, der skal dækkes, samtidig med at der findes en balance, så det heller ikke bliver for meget.
Hvis man ikke venter baby lige nu, men har større børn, er det også god læsning, i forhold til når de begynder at løsrive sig.

Jeg har boet et år i Nordjylland og finder derfor dette skriv, hyldende morsomt. Hvis du kender en nordjyde, selv er derfra eller er tilflytter, kan du måske kende disse fantastiske udtryk.

Har i læst indlæggene hos Cana Buttenschøn, når der er fødselsfredag? Den her, fik både Henrik og jeg til at grine 🙂 Generelt er hendes blog virkelig et besøg værd.

På Instagram er jeg for tiden helt tosset med at følge med hos Marie Eigen, som har fået den skønneste dreng, Ludvig, i februar. Så hvis man som jeg, er vild med babyfødder og lækre billeder – så ville jeg slå et smut forbi hendes profil.

Min mand ville elske mig, en lille tak højere, hvis jeg foreslog dette i vores indretning. Det må blive engang, når vi ikke længere har børn i barbordshøjde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshopping // Voksipose