Liv indeni

Weekend

Det er weekend, det er skønt og for os står den ret meget på afslapning, altså i børnehøjde – hvilket efterhånden er mere en sjældenhed end normalen, så derfor også ekstra skønt og værdsat. Jeg har efterspurgt manden for pizza i aften – vin i sofaen havde også været godt, men det forbliver ved tanken en del måneder og pizzaen endnu ved håbet, da svaret ikke var et rungende ja.

giphy

I morgen skal manden ud at fulde sig med sin loge, hvilket betyder at Luca og jeg skal mor og søn hygge hele dagen. Jeg tror vi skal starte morgenen med bananpandekager, hvis han vil acceptere det i stedet for sin ugentlige havregrød, og ellers morgenhygge og måske lidt vendespil i stuen. Indtil, selvfølgelig, at krudtet i måsen har hobet sig så tilpas meget op, at vi er nødsaget til at komme ud i luften. Faktisk påtænker jeg, at vi skal til Musikalsk eventyr, på Amager, med dans og musik.

Hvis det holder tørt (jeg er ikke en mor der er ude i alt slags vejr, sørgeligt men sandt) er planen at vi tager nogle legepladser rundt på Amager, fodre lidt fugle og spiser mad og drikker kakao. Om eftermiddagen ville jeg gerne have drønet forbi det Lille Teater og have set Okker Gokker, men da der er udsolgt, må jeg finde på noget andet sjovt. Hvis jeg spørg Luca selv, siger han legeland i Fields, så det lader jeg være med indtil videre (:

Luca elsker sang og dans, så måske vi også skal give MGP en chance, da det vist går i luften i morgen aften – for timerne, inden sengetid, kommer helt sikkert til at indeholde slik og TV, og/eller film, med dyner og bamser på sofaen.

Søndag består af brunch/frokostdate med min mand og lidt praktisk, i form af rengøring af bil, mens yngste kærligheden hygger med sin far.

Rigtig god weekend, Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liv indeni