Efterårs torsdag, eller..

Weekend // Venner og gummirøjser-jagt

Ugen har stået rigtig meget i koldskålens tegn og vi har spist det lidt mere i løbet af ugen, end hvad godt nok er. Til gengæld bilder jeg mig selv ind, at når vi propper masser af frugt i, så er det bedre og sundere, end hvis det kun var kammerjunker, der flød rundt.
Vi er blevet ramt lidt af forårsstemning og lysten til at lave varm mad har været minimal og når Luca så også ligefrem jubler, når der bliver kaldt koldskål på menuen, så har det ikke været en svær beslutning. Favoritten er mormor koldskålen fra Netto, stærkt forfulgt af Øllingegaards fremragende variant.

img_0082

Nu er det weekend, ugens højdepunkt. I aften skal vi være familien danmark foran tv og se x-factor. Vi bliver ledsaget af Henriks kammerat og vi har alle 3 lagt en 50’er i puljen og oddset på Chili som vinder. Skålen er derudover fyldt med både slik og chips – og vi har lige onduleret en stor hjemmelavet burger med dertil pomfritter. En perfekt fredag aften 🙂

I morgen skal vi i madklub, sammen med dejlige venner, hele dagen. Det består af underholdning, god mad, alkohol, grin og råhygge i fantastisk selskab. De fleste af os par og skiftevis med eller uden børn, alt efter om pasning kan arrangeres eller ej. Det er afslappende og noget vi altid ser frem til, hver tredje måned. Toppen ville være godt vejr, da vi skal være i et kolonihavehus kvarter og har mulighed for at være ude og nyde det.

Udover det, så har vi kun en enkelt mission og det er nye gummirøjser til Luca, så vi er klar til Danmarks ustadige forårsvejr.

Rigtig god weekend,
X Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs torsdag, eller..