Pizzanight i små omgivelser

Weekend // I familiens tegn uden eget barn

Weekenden står for døren og byder på børnefødselsdag. Det er Henriks yngste nevø der fylder 3 år og skal fejres med kage og massere af gaver. Vi fortsætter i samme spor som hele ugen og bruger også lørdagen i familiens tegn. Dog har vi selv hænderne og sindet børnefri, da Luca bruger sin lørdag og søndag sammen med sin far. Ønsket fra den lille herre til sin far, er et besøg på Den Blå Planet, for at se på hammerhajer og det ville undre mig meget hvis han ikke får snørret ideen rundt om hans fars lillefinger :).

Lidt sol og forårsstemning hele weekenden er kærkommen. Har høje forventninger om at manden og jeg skal sove længe søndag og evt. tage ud og drikke morgenkaffe i solen og indtage en lækker croissant, måske fra Meyers. Hvis solen ikke står højt, stemmer jeg for morgenmad i sengen eller på sofaen med tæppe og friskpresset juice.

img_0219
{Forårsstemning}

img_0218
{Har tænkt mig at iføre mig denne mundering, så meget som muligt}

Weekend er dejlig, alenetid med manden er skønt og at få lillemanden hjem igen, efter en dejlig tid med sin anden forælder, er det bedste i verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzanight i små omgivelser