Weekend

Web-skattekisten

internet-of-things_0Billede herfra

Internettet kan være en jungle, men man kan også virkelig finde meget inspiration og det er jo nærmest normen i dag, at det er der man søger den. Jeg tænkte derfor, at det ville være oplagt, at dele lidt ud af det guld, som jeg falder over på nettet. Her er lidt god inspiration og læsning til weekenden. God fornøjelse (:

Opdragelse er en svær størrelse og én af de ting, der virkelig kan splitte folket. Vi har herhjemme nogen gange været slemme til, at sætte konsekvenser op, hvis Luca ikke har ville høre efter – mest i afmagt, da gutten kan være en stædig rad. Det er han nok ikke ene om og jeg synes derfor denne artikel, om hvordan det er en god ide, at sætte grænser og hvordan man kan gøre det, er rigtig god og lærerig læsning: “Fem tng forældre, der er gode til at sætte grænser, gør rigtigt”

Hvis man er helt vild med at strikke børnetøj, efter lækre og eftersigende nemme opskrifter er @PetiteKnit værd at give et besøg på Instagram. Jeg er HELT VILD med strik, specielt i børnestørrelse, men kan ikke selv finde ud af at bruge pindende og derfor føler jeg mig endnu mere priviligeret over, at min søde svigermor er fantastisk dygtig og hurtig til at strikke !

Uanset om man er første gangs gravid eller anden, så er denne graviditetskalender app ret god.

Vi kan ikke være den eneste familie der nogen gang synes tiden er knap, efter man har hentet og inden for de næste par timer skal have lavet mad, leget, snakket om dagen, været i bad og gjort den/de mindste sengeklar. Vi er derfor ret glade og begejstret for retnemt.dk. Det er nemt, børnevenligt, delvist økologisk (ekstra plus ville være hvis de satte lidt mere fokus her) og så kan man selv vælge retter, uge for uge. Jeg er sgu fan.

Hvis du på mandag, synes weekenden har været lidt for usund, det kan jo ske eller hvis du bare generelt går op i hvad du propper i munden (det burde jeg måske gøre lidt mere i), så prøv lige de er banditter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend