Mit vinter-kit

Web-Skattekisten

Vi var til første jordemoderbesøg i går, som gik over al forventning. Bodil, vores jordemoder, var simpelthen den sødeste kvinde man kunne tænke sig og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun nok skal give os et rigtig godt forløb, op til fødslen. I går fik vi udfyldt alt det praktiske og så hørte vi den skønne lyd af hjertelyd – og det bliver man jo aldrig træt af.

Jeg startede derfor dagen med at arbejde hjemme og nød kaffen og morgenmaden i hjemmelige omgivelser, inden vi drog mod Østerbro til jordemodercenteret.

img_0063

Det har derfor været en dejlig uge med et godt første jordemoderbesøg og derudover nærmer vi os weekend, så jeg har fundet lidt nyt læsestof og anbefalinger fra nettet – så rigtig god læselyst 🙂 Xx

– Jeg delte også en artikel om opdragelse i sidste uge – men da det heller ikke er en lille størrelse, tænkte jeg at der sagtens kunne være plads til en mere i denne uge, og det bliver nok heller ikke den sidste. Den hedder “En god mor tør sige NEJ”

– Er du i tvivl om hvornår børnene burde ligge i sin seng og give efter for søvnen? – min dreng mener aldrig, men ellers så kig her.

– For et par uger siden faldt jeg over denne Instagram profil: Lille Svend Kbh. Her laver Anne de fineste fineste ting ud af det lækreste lækre kærnelæder. Jeg har ikke kunne dy mig for, at købe et bleomslag – jeg har egentlig allerede investeret i en pusletaske, så det er ikke fordi jeg står og mangler det, men jeg kan bare mærke at jeg næsten ikke kan leve uden sådan et :).

– Er du typen der triller virkelig langt med barnevognen hver dag, med en rulle chokolade i lommen og en kaffe i hånden, for at få baby til at sove? Eller noget der ligner? Jeg begynder at forberede mig på den tid og er derfor begyndt at snuse til Podcast-verdenen. Tænker det er en god måde at slå tiden ihjel på, plus man bare skal lade det strømme ind i ørerne uden at skulle så meget andet end at lytte. Det kan man godt gøre i zombie-mode og efter alt for lidt søvn. Jeg er allerede fan af, ligesom så mange andre: Mads og Monopolet.

Minimalisma er et helt nyt mærke for mig – men jeg er allerede helt vild med de enkle og stilfulde modeller og ikke mindst, FARVERNE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit vinter-kit