Min lørdag

Efterårs torsdag, eller..

Regn, regn og lidt mere regn 🙁 øv.

Godt nok har jeg primært siddet på et kontor hele dagen, men lyden af regnen der trommer på ruden, det meste af dagen, er ikke hyggelig når man ikke ligger under dynen, spiser lune boller med smør og drikker varm kakao.
Og lysten til at begive sig ud i det, driver heller ikke ligefrem værket. Til gengæld fandt jeg ud af, at Luca trænger til nye og større gummistøvler, da jeg hentede ham i børnehaven – så nu ved jeg hvad vi bl.a. skal i weekenden.
Humøret steg lidt, trods meget regn og våde fødder, da jeg hentede Luca, for børn, eller mit barn, har intet i mod regn – så vi havde en fest i vandpytterne på vej ned til bussen.

Nu nærmer vi os weekend. I morgen er der 60 arbejdsdage til jeg går på barsel. De lover godt vejr. Påsken kommer nærmere, dermed skal vi snart på mand og kone tur til London i 4 dage. Så visse vasse med regnvejr – i morgen er en ny dag og jeg synes den lyder lovende god 🙂

x Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag