Gravid part 4 - step by step

Min lørdag

img_0088
Vejret har været skønt i weekenden. Vi brugte lørdag på, at lege turister i egen by og det var så hyggeligt. Allerbedst i solen, da skyggen og blæsten stadigvæk er utrolig kold. Vi vandrede derfor rundt i København, i solsiden, hele dagen.

img_0084
10.20 – 11.15: Vi besøgte først Illum Rooftop, for at få kaffe, juice og nyde den smukke udsigt.
Udsigten over Københavns hustage er betagende og hvis det ikke var fordi krudtet i den mindstes mås havde hobet sig op – kunne vi sagtens have siddet der længere. Men vi skulle se vagtskifte, havde vi aftalt.

img_0090
11.30 – 12.00: Ventetiden på Amaliensborgs gårdplads, før soldaterne kom, brugte vi fornuftigt 🙂

img_0086
12.15 – 14.05: Efter vagtskifte, hentede vi sandwich på Gothersgade og satte os ned på en bænk i Kongens Have. Her løb Luca rundt og samlede sten og sang æblemand, mens H og jeg sad meget henslængt på bænken og nød solen, som tittede frem fra helt blå himmel. Inden vi gik videre, kiggede vi på alle de smukke blomster, som lige nu pryder haven.

img_0085
14.20 – 15.00: Vi slentrede ned af Nyhavn, over den nye bro og ud på Christianshavn, før vi tog bussen mod Amagerbrogade, til vores lokale ispusher, som for nyligt er genåbnet efter vinteren, YAS !

img_0087
15.00 – 15.15: Efter en så lang dag og gåtur i benene, hos alle (vi var taget afsted uden klapvogn) så havde vi lovet Luca en velfortjent og STOR is. “Chokolade og joo’bær” 🙂 sikker vinder.

img_0089
15.20 – 16.10: Barnet fik sin is, ældste manden fik en velfortjent fadøl og preggo fik kaffe, som vi nød i baggården på Ingolfs kaffebar, i solen. Bagefter tog vi hjem, trætte, efter en hel dag med luft på kinderne og slappede af i sofaen, lavede kuglebane og så film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 4 - step by step