Weekend og påskeugen

Besøg af påskeharen og kig på påskelam og kyllinger i naturen

Påskeferie, ahh, det har været skønt og bare gået alt for stærkt – men sådan er det jo altid når man har det godt.
Der har været stille her på bloggen, den seneste uges tid – mest af alt, fordi jeg har nydt tiden med min mand i London, fra torsdag til søndag, uden at tænke så meget på bloggen – til gengæld har jeg været aktiv på Instagram :).

Men nu er vi hjemme igen – og jeg har savnet min skrivestund. Londonturen vil jeg noget så gerne komme rigtig meget nærmere ind på, i et senere og lidt længere indlæg. Men det var virkelig virkelig skønt. Dog var det også rigtig dejligt at komme hjem til Luca, der har brugt det meste af sin påske sammen med mormor og morfar. Forkælelse i lange baner.

Vi kom hjem søndag først på aftenen – så i går morges stod vi op og fandt påskeæg som påskeharen tilfældigvis havde tabt i vores lejlighed, da han var kommet hoppende forbi. 6 kinder-påske-æg havde han tabt – han har god smag, ham påskeharen. Derefter spiste vi morgenmad sammen med mine forældre, inden de dragede tilbage til Jylland. Egentlig havde vi forventet massere af regn, da det stod i vejrudsigten et sted – men da det ikke holdt stik, tog vi ud til Narurcenteret på Amagerfælled og kiggede på små påskelam og påskekyllinger. Nogle af de små lam var virkelig små og lige nyankommet til verdenen, og rendte rundt i måsen på fårmutti, med deres lange og usikre ben – de var såå søde. Luca havde mere travlt med alt fårlorten, der lå i græsset :).

img_0097

Egentlig havde vi smurt madpakke og medbragt, men blæsten var hundekold, så efter at have gået en tur og fået kolde hænder og kinder, valgte vi at sætte retning mod bilen igen. På turen tilbage besluttede vi os for en tur i biffen, for at se The Boss Baby, en DreamWorks film, som da var meget sød og lidt lang. Vi fik både slik og popcorn og madpakke, så Luca var fuldt tilfreds, selvom også han synes filmen var lidt lang til slut.

Til aften spiste vi rester, kyssede lidt ekstra på Luca inden sengetid, pakkede os ind i et tæppe på sofaen og gik i seng kl. 21 – trætte, efter en fantastisk påskeferie.

Xx, Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og påskeugen