Noget om fremtidig boligsituation og et altanprojekt

Hverdags tanker

Så blev det onsdag – vippedag, og det er skønt. Vi nærmer os med raske skridt weekenden og jeg glæder mig. Vi har planer om at få ordnet altanen, som jeg også skrev om i tidligere indlæg og det er egentlig ikke fordi det er dét, jeg glæder mig synderligt til – men meget til når vi er færdige. Hvis vejret ikke er med os, bliver projektet dog udskudt.

Det er efterhånden nogle uger siden jeg sidst har fået lavet et hverdags tanker-indlæg – men i denne uge tænker jeg på:

Begrænset garderobe // Jeg har tidligere skrevet om, at mit tøj begyndte at stramme på mavsen. Jeg har investeret i nogle småting, men har indtil videre prøvet at klare mig med strømpebukser og ellers mine normale kjoler og lange bluser. Til gengæld kan jeg godt se, at det begynder at begrænse mig mere og mere og min garderobe bliver mindre og mindre. Tøjet er derfor ikke så varierende for tiden, men jeg har heller ikke den store lyst til, at bruge penge på en masse ventetøj. Jeg har derfor kigget lidt på Froelunds webshop, som bl.a. har nogle ret fine bukser og nederdele, som jeg kunne have siddende under maven, mens jeg er gravid, men som også kan bruges efterfølgende, når baby har meldt sin ankomst.

Pladeafspiller // Vi har i denne uge, slået et smut forbi Hi-Fi klubben og investeret i en pladeafspiller. Det krævede også køb af en forstærker og en masse masse kabler og endte derfor med at blive en halvdyr fornøjelse – men vi er så glade for vores nye køb. Lyden er vildt lækker. Til gengæld skal vi nu have lavet os en pladesamling og jeg er derfor gået på jagt, på diverse hjemmesider. Vi skal både have en masse Kim Larsen og Gasolin og Fleetwood Mac og Daft Punk, Nina Simone, og og og…. og fundet en pæn opbevarings mulighed af alle de kommende vinylplader. img_0100

Bananbrød // Jeg har længe gået og cravet lidt efter et bananbrød, efter at have luret og savlet over flere instagram billeder af lige præcis det. Det hele startede efter at have læst Emily Salomons opskrift på Banana Bread på hendes blog og så blev jeg pænt hooked på ideen. I denne uge fik vi så frugt og grønt kassen fra retnemt.dk leveret og der var en stor pose bananer med, som vi alligevel får lidt svært ved at nå at spise, mens de stadigvæk er spændende. Derfor tænker jeg, at det må være en anledning til, at det er i denne uge sådan et bananbrød skal slå sin prøve. Og så smøres med peanutbutter og pyntes med frugt, mmm.

Web-skattekisten // Vil i fremtiden komme med i weekend-indlægget, så der er lidt læsestof fra internettet i weekenderne 🙂

Xx Camilla

Indlægget indeholder reklamelinks fra Froelund Webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om fremtidig boligsituation og et altanprojekt