Gravid part 2 - step by step

Hverdags tanker

Weekenden er slut og ugen er startet.
Mine svigerforældrene lander i Danmark i aften, så i morgen skal vi spise sammen hele familien og da de drager hjem til Frankrig igen om en uge, så bliver det ikke den eneste gang vi samler os de kommende 7 dage. Det er altid hyggeligt og noget vi alle ser meget frem til – og det er ikke kun fordi min svigermor, er vanvittig i et køkken :).

Ugen står derfor åben, for at være sikker på vi ikke går glip af nogen form for familie-kvalitetstid – så der er massere af tid til tanker og i denne uge tænker jeg på:

Forårsvejrets indflydelse // Det er helt vildt hvor meget vejret fylder for rigtig mange mennesker, inklusiv mig selv. Weekendens og i dags timer med sol, en snert af forår, det er på rigtig manges læber, sådan en ellers kedelig mandag. Det skaber smil og overskud og højere humør. Jeg kommer selv ud af min vinterskal og glæder mig til endnu mere forår.

Alt for lidt tøj // Meget af mit tøj (det føles som det hele), begynder at stramme ubehageligt meget på babymaven. Mit skab føles rungende tomt, når jeg kigger ind i det, så lige nu står dagens outfit, hver dag, på mommy-strømpebukser, en lang top og en overdel. Det er ikke så spændende, men jeg har ingen planer om at bruge formuer på preggo-tøj, så så må man nøjes.

Dårlig TV // Vi mangler håbløst en ny serie. Vi ser alt for meget dårlig TV, i stedet for at bruge tiden fornuftigt på en ny og god serie. Bloodline kunne blive en mulighed.

Ugentlige pligter // I den her uge, kan jeg mærke at vasketøjskurven godt må flyde over, helt sikkert til min egen irritation senere, men jeg orker ikke vaskemaskine, ophængning og foldes i denne uge. Så for at manden ikke løber tør for undertøj og dermed brokker sig over vi har ladet det hele stå til, så vil jeg anbefale ham at købe Bruno Banani, undertøj til mænd. Jeg synes selv, at det er en snedig plan – selvom det nu ser pænt ud, når vasketøjskurven er tømt.
img_0074

Nemt og hurtig mad // Jeg priser mig lykkelig for at vi bruger retnemt.dk. Det er virkelig nemt og lækkert, og nemt. Specielt bestemte dage i løbet af ugen, hvor det godt bare må gå lidt hurtigt og stadigvæk være børnevenligt og lækkert.
img_0073

Vigtigt førstegangsindtryk // Mødet med min jordemoder i sidste uge, som var det første af slagsen, var virkelig en fornøjelse. Hun var cool og enormt sød. På et tidspunkt vil jeg takke hende og fortælle hende det, men det skal heller ikke virke overdrevet, så hun bliver skræmt og tænker at mine hormoner er løbet løbsk.

God uge, X

Indlægget indeholder reklamelinks fra intimo.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid part 2 - step by step