Besøg af påskeharen og kig på påskelam og kyllinger i naturen

Noget om fremtidig boligsituation og et altanprojekt

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi den seneste tid, har snakket meget om hvad fremtiden skal bringe, ang. vores fremtidige boligsituation. Vi er lige nu placeret i en dejlig 3. værelses lejlighed på Amager, hvor vi ikke mangler meget andet, end plads til et spisebord.
Vi har en hyggelig base og Luca har værelse i lejlighedens største rum – så der er der massere af plads til lillesøster også, når hun på et tidspunkt ikke længere skal sove i vores soveværelse mere. Om så Luca vil dele pladsen til alt hans LEGO med lillesøster, må tiden jo vise :).
Det betyder – at vi i princippet sagtens kan blive boende, hvor vi er, nogle år endnu, men et ekstra værelse når Luca skal starte i skole ville være kærkommen. Og apropos skole – så er det ikke ligefrem den mest velomtalte skole vi er tilknyttet og det betyder ret meget for mig – i min mave, kan jeg mærke. Der er stadigvæk 2 år til, en evighed vi nogle måske mene – men det betyder alligevel noget. Jeg har undersøgt med privatskoler – men ventelisterne er kodyllange og det vil i vores tilfælde, fordi vi ikke var ude da Luca blev født, betyde et skoleskift og det virker også dumt.

Uanset hvad, så bliver rækkehuse-drømmen først opfyldt om en længere årrække og så bliver vi boende her og skaber mere familie, i vores nuværende lejlighed. Og med mere familie, mener jeg lillesøster. Måske rykker vi med tiden i noget større, her i den samme forening og så må overvejelserne med skolen, tages hen af vejen. Der er jo trods alt, frit skolevalg i Københavns kommune, så jeg tænker, at jeg må slå lidt koldt vand i blodet og lade tiden gå og så tage det hele med 0.klasse til den tid.

img_0098

Og selvom en lille have i ny og næ kunne være lækkert, med snart to unger, så har vi har den lækreste altan. Eller det vil sige, lige nu er den dækket til med fuglenet og fugleklatter, fordi vi er ramt af, at folk synes de skal fodre duer på Sundbyvester Plads og derfor laver de rede på vores tag :(. Men duekampen skal vindes og derfor har vi læst at altanen skal bruges flittigt – så det er vores plan. Altanen skal derfor have en ordenlig omgang, både med slibning, larkering og sidst men ikke mindst, gøres hyggelig og attraktiv. Vi har store planer om at der skal grilles på altanen heeeele sommeren og nyde eftermiddagssolen med benene oppe, når vi kommer hjem fra arbejde. Den skal derfor også gøres hyggelig og jeg har i den forbindelse kigget lidt efter altankasser – bl.a. nogle, man kan find dem her, i forskellige størrelser og man kan også få nogle i etager – de er simpelthen så fine. Jeg forestiller mig dem smæk fyldt med farvrige blomster og planter, så der er noget fint at kigge på, mens vi griller de varme dage. Så forår og varmere dage ville være kærkommen, så vi kan komme i gang med vores lille altanprojekt.

Xx Camilla

Indlægget indeholder reklamelinks fra haveglad.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg af påskeharen og kig på påskelam og kyllinger i naturen