Web-skattekisten

Børnepenge der er brugt på forhånd

Overskriften er meget sigende og også sandt.
Jeg lod mig overtale til en tur i legeland i Fields med Luca i går (det var ellers usikkert, som jeg skrev om her), mens manden var ude og fulde sig og vejret ikke var blændende.
Så det udnyttede jeg – på det groveste.
For det betyder at årets sommerjakke, sneakers og sandaler, til den mindste, allerede er i hus og jeg fik dækket mit shopping-gen – og det er virkelig rart. Altså at alle tingende er købt og specielt fordi udvalget var enormt og befandt sig i alle størrelser. Så der var frit slag.

Jeg udnyttede at Luca virkelig glædede sig til at komme i legeland, så først prøvede vi to jakker, betalte for den ene og så stod den på fri leg. Han var også blevet lovet is, så da vi var færdige i legeland, prøvede vi to par sneakers, betalte for det ene par og spiste så is. Sandalerne er de samme som sidste år, så de røg i indkøbskurven på nettet, bare i en større størrelse og bum, så skrev jeg en besked til min kære mand om, at vi var blevet lidt fattigere end for 3 timer siden (: – og jeg fik retur at han var glad for, at være sluppet for at blive trukket rundt i Fields – dermed, win win.

img_0061

Vi havde startet dagen med musikalsk eventyr på biblioteket kl. 10 og det var virkelig hyggeligt, så der trækker vi mormor med ned næste weekend, når hun kommer og besøger os. Bagefter tog vi bus og metro i Fields og var hjemme igen kl. 16, ismætte og trætte. Vi er bare trætte på to meget forskellige måder – jeg vil gerne have sofaen på ryggen og han vil gerne hoppe i den, non-stop. Vi fandt et kompromis der hed spil på gulvet og efterfølgende film, mens vi spiste rester.

Vi sluttede den lille mands aften af, med oplæsning fra bog af Jakob Martin Strid (yndlings børneforfatter pt), Den utrolig historie om den kæmpestore pære, som vi også købte i går og efter 1. kapitel var lyset slukket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Web-skattekisten